Je bekijkt nu Nieuw blussysteem voor verhoogde vloeren en kabelgoten

Nieuw blussysteem voor verhoogde vloeren en kabelgoten

Ons nieuwe blussysteem voor verhoogde vloeren en kabelkanalen biedt uitkomst voor de brandbeveiliging en branddetectie van deze moeilijk te beveiligen objecten.

Met ons VdS-gecertificeerde aerosolblussysteem beschermen we materiële activa voor bijna alle eisen die bedrijven aan ons stellen: van technische ruimtes met dubbele vloeren tot de elektrische ruimtes van luchthaventorens tot opslag van gevaarlijke stoffen en zwaarbeveiligde laboratoria. Techniek, opslag- en serverruimten kunnen probleemloos worden beveiligd. Nu kunnen ook de verhoogde vloeren en kabelgoten, die met andere blustechnieken nauwelijks te beveiligen zijn, probleemloos met onze aerosol blusinstallaties worden uitgerust.

Een ander voordeel van onze systemen is dat inbouw achteraf in bestaande ruimtes mogelijk is zonder grote bouwwerkzaamheden. Pijpleidingen, gasflessen of zelfs bluswater zijn niet nodig. De te beschermen ruimtes hoeven niet gasdicht te zijn en kostbare drukontlasting is in de meeste gevallen niet nodig. De eenvoudige structuur van onze blussystemen vereist ook slechts een laag onderhoudsniveau met zeer lage onderhoudskosten.

Neem voor meer informatie contact met ons op.